IST Shareholder Services beveiligt online toegang tot documenten met Mydigipass.com

IST Shareholder Services gaat de online toegang tot aandeelhoudersdocumenten beveiligen met Mydigipass.com. Mydigipass.com is een cloudgebaseerde authentificatieplatform van VASCO dat gebruikers op veilige wijze toegang geeft tot applicaties.
Mydigipass.com
IST Shareholders Services is een service agent voor aandeelhoudersregisters. Het bedrijf biedt allerlei diensten aan. Zo verzorgt het bedrijf account management voor aandeelhouders, maar kan het ook helpen bij het uitbetalen van dividend aan aandeelhouders. Ook voor het aankopen van nieuwe aandelen kunnen aandeelhouders bij het bedrijf terecht.
Online toegang tot aandeelhoudersdocumenten
Het bedrijf biedt klanten online toegang tot aandeelhoudersdocumenten. Het is van groot belang dat deze documenten alleen toegankelijk zijn voor de aandeelhouders voor wie deze bedoeld zijn. Het authentificatieplatform Mydigipass.com moet de toegang tot de documenten veiliger maken.
Klanten van IST Shareholder Services kunnen zich inschrijven op www.mydigipass.com en hier de gratis 'Digipass for Mobile' app downloaden. Gebruikers kunnen vervolgens door een QR-code te scannen inloggen op de applicatie van IST, waarna zij toegang krijgen tot hun documenten.