TecHarbor gaat Europese samenwerking aan met Covertix

Security start-up TecHarbor maakt bekend een samenwerking te hebben gesloten met Covertix, leverancier van software voor databescherming. Het bedrijf gaat oplossing van Covertix in geheel Europa aanbieden.
TecHarbor
Covertix levert oplossing op het gebied van IAM (Identity Access Management), databescherming en compliancy. Het bedrijf levert onder andere SmartCipher, een toepassing voor toegangbeheer op bestandsniveau die vertrouwelijke documenten en andere data beschermt door mee te reizen met het bestand zelf. Op die manier maakt het niet uit waar een bestand zich bevindt. Ook buiten de organisatie blijft dezelfde beveiliging van kracht.
“Voorheen betekende strengere beveiliging, lagere gebruiksvriendelijkheid. Covertix laat zien dat het ook anders kan”, stelt Henk van der Heijden, mede-oprichter van TecHarbor. “Covertix levert precies die innoverende toepassingen die karakteristiek zijn voor ons bedrijf. We willen terug naar de basis en beveiliging bieden op een slimme manier, zonder dat de gebruiker daar last van heeft.”