Unisys beveiligt mobiele apparaten op de werkvloer

Unisys lanceert Unisys Stealth for Mobile, een oplossing gericht op het veilig gebruiken van mobiele apparaten op de werkvloer. De oplossing zorgt voor een veilige verbinding van datacenters naar de applicaties op de smartphones en tablet van werknemers.
Unisys Stealth for Mobile
De nieuwe oplossing van Unisys codeert de verbinding tussen datacenters en de mobiele apparaten op de werkvloer. Ook zet Unisys geavanceerde data cloaking-technieken in aanvallen op de IT-systemen van bedrijven af te slaan. Unisys Stealth for Mobile stelt bedrijven in staat hun eigen veiligheidsbeleid voor mobiele apps door te voeren en na te leven.
De oplossing biedt daarnaast een extra beveiligingslaag door de identiteit van gebruikers te controleren voordat zij toegang krijgen tot data. Gebruikers worden door de IT-beheerder toegedeeld aan een specifieke gebruikersgroep. Iedere gebruikersgroep heeft andere rechten. Gebruikers moeten zich identificeren bij Unisys Stealth for Mobile om de toegangsrechten te krijgen die bij zijn gebruikersgroep horen.