EgoSecure opent kantoor in Eindhoven

EgoSecure, een Duitse producent van netwerkbeveiligingoplossingen voor bedrijven en instellingen, opent een nieuw kantoor in Eindhoven. Het bedrijf stelt security-veteraan Dick Gehéniau aan als managing director.
stelt security-veteraan Dick Gehéniau aan als managing director
EgoSecure is een dochteronderneming van de InfoWatch Group en een nieuw initiatief van Natalya Kaspersky, mede oprichtster van Kaspersky Lab. Gehéniau is al sinds 1988 actief in de security-markt in de Benelux en werkte onder andere als managing director bij ThunderBYTE Antivirus, Aladdin Knowledge Systems en Kaspersky Labs. Samen met een lokaal service- en supportteam gaat hij vanuit Eindhoven de Benelux-markt bedienen. Geheniau moet ook de markt openen voor EgoSecure in Frankrijk, de UK en de Nordics.
Kritisch
“Na jaren succesvol in de security te zijn geweest wordt je knap kritisch als het gaat om een nieuw product,” zegt Dick Gehéniau, managing director EgoSecure Benelux. “EgoSecure is een visionair bedrijf met veel expertise en beschikt over goede producten, ideeën en services. Voor mij is het een nieuwe uitdaging om Egosecure’s visie met het reseller-kanaal in Noord-Europa te delen. Met een gedegen marketingafdeling en een nieuw partnerprogramma verwachten wij onze channel-partners en relaties snel en efficiënt te bedienen.”
EgoSecure ontwikkelt, produceert en distribueert Secure Content Management-software die zakelijke omgevingen beschermt tegen het ongeoorloofd gebruik van applicaties, bedrijfsdata en mobiele media. Het hoofdkantoor van EgoSecure is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland. Daarnaast heeft het bedrijf regionale kantoren in de Benelux, Rusland, India en een wereldwijd netwerk van ruim vijftig partners.