Zycko benoemd tot Nederlandse distributeur van Meru

Meru Networks benoemt Zycko tot distributeur voor de Nederlandse markt. Als geautoriseerde trainingspartner gaat Zycko ook Meru-trainingen voor heel Europa verzorgen.
Zycko
‘Door de opkomst van Bring Your Own Device (BYOD) en videoconferencing bij organisaties is er veel vraag naar de draadloze netwerkoplossingen van Meru,’ zegt Arthur de Klerck, regional salesmanager van Zycko Benelux. ‘Meru past uitstekend in ons aanbod van toekomstzekere IT-oplossingen.’
Samenwerking
Meru Networks werkte al sinds 2010 samen met Zycko in Engeland. De bedrijven breidde deze samenwerking dit binnen enkele jaren uit naar Duitsland, Spanje, Italië en nu ook Nederland. Meru is een gevestigde leverancier van zakelijke draadloze netwerkproducten. De producten van Meru worden ondergebracht in de Video Network & Mobility-portfolio van Zycko.
‘Zycko was al een van onze belangrijkste distributeurs in andere Europese landen,’ vertelt Marcus Barman, Channel Development Manager van Meru. ‘Wij zien momenteel veel kansen in de Nederlandse markt om onze business te vergroten. Met Zycko als partner willen wij dat momentum aangrijpen om de producten van Meru breed beschikbaar te maken in Nederland.’