T-Systems en RSA gaan samen de strijd aan met cybercriminaliteit

T-Systems en RSA, de beveiligingsafdeling van EMC, bundelen hun krachten om de strijd aan te gaan met cybercriminaliteit. Met de samenwerking breidt T-Systems haar beveiligingsportfolio uit.
T-Systems en RSA gaan samen de strijd aan met cybercriminaliteit
De twee bedrijven gaan hun gecombineerde expertise met betrekking tot cyber security en de beveiliging van complexe IT-landschappen inzetten om de systemen van hun zakelijke klanten te analyseren. De bedrijven leveren klanten advies over eventuele verbeterpunten.
Operationeel systeem
Security experts werken daarbij samen om een operationeel systeem voor klanten te ontwikkelen, dat de IT-beveiliging van het bedrijf continu up-to-date houdt en dat dynamisch op aanvallen kan reageren. Deze next generation Security Operation Centers (SOC) combineren de laatste technologie met expertise van de cyberbeveiligingsspecialisten van T-Systems en RSA. Preventie, detectie en reactie zijn de drie speerpunten in dit procesmodel.
"Onze samenwerking in Europa levert security professionals de mogelijkheid om de analyses en mechanismes voor risk control volledig te benutten. Dit helpt organisaties hun netwerken beter te beschermen tegen de gewiekste hackers van vandaag de dag", zegt Art Coviello, Executive Chairman bij RSA.