FireEye helpt remote kantoren te beschermen tegen cyberaanvallen

FireEye, ontwikkelaar van een virtueel beveiligingsplatform dat real-time bescherming biedt tegen cyberaanvallen, introduceert de FireEye NX 900. De NX 900 helpt organisaties remote kantoren beter te beschermen tegen geavanceerde cyberaanvallen. FireEye stelt dat dit doorgaans één van de zwakste schakels binnen de security-omgeving is.
De NX-series van FireEye
Het beveiligingsbedrijf stelt dat lokale kantoren van bedrijven vaak minder goed zijn beveiligd dan het hoofdkantoor van een bedrijf. De kantoren zijn hierdoor een zwakke schakel in de beveiliging van het bedrijf en bieden cybercriminelen een plek om hun aanval te beginnen.
Snelle implementatie
De FireEye NX 900 biedt uitkomst. Het systeem kan in korte tijd worden geïmplementeerd. Alle IT-systemen kunnen in slechts 30 minuten een lokaal kantoor worden beveiligd. Het systeem beschermt de systemen tegen geavanceerde cyberaanvallen en -dreigingen.
Het kan zijn dat IT-systemen op het moment dat FireEye NX 900 wordt geïmplementeerd al zijn geïnfecteerd met malware. Het systeem scant daarom alle systemen op reeds aanwezige malware. Eventuele aangetroffen malafide-bestanden worden verwijderd.