WatchGuard Technologies benoemt DCB tot distributeur voor Nederland

WatchGuard Technologies breidt de samenwerking met distributeur DCB uit. DCB is al langer distributeur in België en Luxemburg, maar is dankzij het nieuwe contract nu ook actief voor de Nederlandse markt.
WatchGuard Technologies
De twee bedrijven werken sinds 1997 samen. Dankzij de nieuwe overeenkomst gaat DCB de producten van WatchGuard ook leveren aan de Nederlandse markt. WatchGuard levert schaalbare, multifunctionele platforms voor netwerkbeveiliging.
Ervaring
De distributeur van oplossingen in netwerkbeveiliging heeft inmiddels in België en Luxemburg ervaring opgedaan als WatchGuard-distributeur. Het bedrijf biedt volgens WatchGuard een toegevoegde waarde voor alle bestaande en toekomstige resellers in de Benelux. "Dat DCB dit heeft bereikt en deze meerwaarde ook weet vast te houden, heeft ons gezamenlijk doen besluiten om de distributieovereenkomst verder uit te breiden naar Nederland", aldus Etiënne van der Woude, Sales Manager Benelux bij WatchGuard Technologies.
"Door de jarenlange ervaring van DCB als Value Added Distributor is de uitbreiding naar Nederland een logische stap. DCB heeft een grondige kennis van de producten en diensten, een uitgebreide voorraad én een goed georganiseerde verkoopdienst met bijhorende logistieke afdeling. Bovendien biedt DCB ook contracten voor Maintenance en Support aan met vast omlijnde Service Level Agreements", zegt Luk de Dobbeleer, Managing Director bij DCB.