Easynet gaat Direct-to-Cloud Network van Zscaler leveren aan klanten

Zscaler en Easynet Global Services kondigen een samenwerking aan. Klanten die de Managed Security Service van Easynet gebruiken kunnen voortaan ook een beroep doen op het Direct-to-Cloud Network (DCN) van Zscaler. De bedrijven willen hiermee inspelen op de toenemende vraag naar beveiligde wereldwijde internettoegang en het versterken van het beveiligingsbeleid in de EMEA-regio.
Easynet gaat Direct-to-Cloud Network van Zscaler leveren aan klanten
Mobiliteit, cloudgebaseerde toepassingen en sociale media liggen aan de basis van de mobiele onderneming. Medewerkers van dit soort bedrijven verwachten een feilloze en beveiligde toegang tot de diensten verwachten, ongeacht of ze verbonden zijn met hun bedrijfsnetwerk of op afstand werken. Dit zorgt voor een unieke beveiligingsuitdaging bij bedrijven die het evenwicht zoeken tussen de veranderende behoeften van hun onderneming en hun huidige IT-infrastructuur. Het Direct-to-Cloud Network van Zscaler pakt deze uitdagingen aan.
Direct-to-Cloud Network
Direct-to-Cloud Network biedt bedrijven de mogelijkheid hun activiteiten ook buiten de veilige perimeter van het eigen bedrijfsnetwerk op veilige wijze verder ontplooien. De oplossing versterkt het beveiligingsbeleid van het bedrijf en voert controle uit op zowel cloud- als social media-activiteiten. Zo krijgen ondernemingen dankzij de geavanceerde rapporteringfunctie een realtime ‘big data’ analyse van de onlineactiviteit van hun medewerkers.
Dankzij de samenwerking kan Easynet zijn klanten voortaan een geïntegreerde dienst aanbieden. De dienst bevat zowel consultancy, de implementatie van het beveiligingsbeleid van de onderneming en continue ondersteuning omvat. Door over te stappen naar een cloudgebaseerde internetbeveiligingsdienst hoeft de klant niet langer de administratieve last en kosten te dragen van een traditioneel bedrijfsnetwerk en beveiligingsmodel.
Beveiligingsuitdagingen
“IT-afdelingen krijgen met de nieuwe manier van zaken doen te maken met nieuwe en zorgwekkende beveiligingsuitdagingen. Door over te stappen van de traditionele beveiliging van een bedrijfsnetwerk naar een cloudmodel, profiteren ondernemingen van een grotere veiligheid, meer flexibiliteit en extra besparingen. Met Zscaler krijgen we er bovendien een partner bij met maar één doel: IT veiliger maken voor bedrijven. Op die manier kunnen ze meer aandacht besteden aan het uitbouwen van een sterkere concurrentiepositie op hun markt. Zscaler biedt zekerheid, gemoedsrust en flexibiliteit”, Dirk Peeters, Managing Director Easynet NER en CTO.