SmartCipher Enterprise 3.0 gekozen tot Security Product van 2013

SmartCipher Enterprise 3.0 van Covertix is gekozen tot Security Product van 2013 door CRN's Test Center. De keuze viel op het beveiligingsproduct vanwege de innovatieve benadering van security. De oplossing beveiligt bestanden altijd en overal, ongeacht het apparaat of programma waarmee ze geopend worden. De Nederlandse startup TecHarbor brengt SmartCipher op de Europese markt.
TecHarbor
SmartCipher levert bescherming op bestandsniveau. De oplossing kan worden gebruikt als beveiliging tegen aanhoudende internetdreigingen of om documentrechten aan een bestand te verbinden. Ook maakt het beveiligingsproduct het mogelijk veilige e-mailbijlages te versturen of beveiliging toe te voegen aan cloud-gebaseerde bestanden.
Focus op de inhoud
"De meeste end point security-oplossingen monitoren e-mail, webverkeer en andere gebruikersactiviteiten en proberen te voorkomen dat gevoelige data via die wegen verspreid wordt. Covertix focust op de inhoud van een bestand", aldus Edward Correia, Managing Editor van het CRN Test Center. "Covertix stond al in CRN's 2012 Emerging Vendors en heeft die belofte waargemaakt."
Henk van der Heijden, medeoprichter van TecHarbor, leverancier van de Covertix-oplossingen: "SmartCipher is één van de meest innovatieve oplossingen die door TecHarbor op de Europese markt gebracht wordt. Het unieke van deze technologie is de combinatie van gebruikersgemak en optimale beveiliging, ongeacht waar de omgeving van het document zich bevindt."