ZyXEL start inruilactie voor nieuwe ZyWALL VPN Firewall

ZyXEL start voor zijn channel partners een inruilactie. Het bedrijf stelt eindgebruikers in staat hun oude ZyWALL USG of firewall van een ander merk in te vervangen voor de nieuwe ZyWALL 110, 310 en 1100 VPN Firewalls. Het bedrijf ondersteunt resellers die ZyXEL USG-licenties verkopen daarnaast met een vernieuwde online licentie portal.
De nieuwe ZyXEL ZyWALL 110, 310 en 1100 VPN Firewalls
De nieuwe krachtige ZyXEL ZyWALL 110, 310 en 1100 VPN Firewalls zijn speciaal ontwikkeld voor het mkb. De firewalls zorgen data bedrijfsdata wordt beschermd en het netwerk een hoge performance behoudt. Partners van ZyXEL kunnen hun klanten tot 30 procent korting geven op de nieuwe ZyWALL firewall appliances op het moment dat klanten hun oude ZyWALL USG of een ander merk security appliance inruilen. Bedrijven kunnen ongelimiteerd hun oude security appliances inleveren voor de nieuwe ultramoderne en veilige ZyWALL high-performance security appliances.
Ondersteuning voor IPv6
De nieuwe ZyXEL ZyWALL 110, 310 en 1100 serie VPN firewalls ondersteunen IPv6. De apparaten leveren ten opzichte van voorgaande modellen tot negen keer sneller prestaties. De prestaties van de Virtual Private Network (VPN) zijn ruim vier maal sneller als die van eerdere modellen. De nieuwe ZyWALL-serie is uitgerust met multi-core CPU’s. Hiermee behalen de firewalls prestaties tot 3,6 Gbps en een doorvoersnelheid van 800 Mbps.
De ZyWALL serie beschikt over Secure Hash Algorithm 2 (SHA-2) VPN encryptie technologie. Deze technologie zorgt voor een veilige verbinding met het VPN. De ZyWALL Series dual Wide Area Network (WAN) is voorzien failover en fallback support, wat moet zorgen voor een hoge beschikbaarheid. Zodra de hoofdverbinding wordt verbroken schakelt de ZyWALL VPN Firewall automatisch over naar een back-up connectie. Als de hoofdverbinding weer online is, schakelen de firewalls automatisch weer terug.
Auto-provisioned client-to-site IPsec VPN setup
De nieuwe ZyWALL-serie biedt verder een auto-provisioned client-to-site IPsec VPN setup. Het zero configuration (zeroconf) remote access mechanisme zorgt voor een gebruiksvriendelijk en eenvoudig uit te voeren configuratie. Bij ZyXEL’s IPsec VPN client software wordt een wizard geleverd die eenvoudig en automatisch een VPN-configuratiebestand ophaalt uit de remote ZyWALL VPN Firewall. IPsec VPN-verbindingen kunnen hierdoor in drie eenvoudige stappen worden opgezet.
ZyXEL ondersteunt zijn partners bij het vernieuwen van licenties voor ZyWALL appliances via zijn nieuwe service management portal myZyXEL.com 2.0. Partners kunnen hier precies aflezen over welke licentie de klant beschikt. Dit stelt partners in staat tijdig nieuwe licentieovereenkomsten voor hun klanten afsluiten. Klanten kunnen licenties met een duur van één of twee jaar afnemen voor IDP, Antivirus, Antispam en Content Filtering. Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe portal dienen de USG’s minimaal op firmware versie 3.30 te draaien.
Veilig toegang tot data in de cloud
"De ZyWALL 110, 310 en 1100 VPN Firewalls zorgen voor een veilige en eenvoudige toegang tot data in de cloud en andere bedrijfsinformatie, zoals servers, e-mail en data voor mobiele werknemers, partners en klanten. Doordat de economie globaliseert, eisen bedrijven en organisaties veilige en betrouwbare verbindingen tussen het hoofdkantoor en bijkantoren, partners en mobiele werknemers en bezoekers", zegt Tonko de Wit, marketing manager ZyXEL Benelux.