ION IP gaat oplossing voor secure file sharing Storgrid leveren

ION IP, gespecialiseerd in het optimaliseren en beveiligen van digitale communicatie- en transactieprocessen, gaat een partnership aan met Storgrid. Storgrid is leverancier van software voor secure file sharing. ION IP neemt de gelijknamige oplossing van Storgrid op in zijn portfolio.
ION IP gaat oplossing voor secure file sharing Storgrid leveren
Storgrid is een oplossing om bestanden te delen in zakelijke omgevingen. Het platform helpt organisaties veilig en effectief om te gaan met de in populariteit groeiende trend BYOD. Storgrid biedt vier niveaus van beveiliging naar keuze. De oplossing kan extern worden gehost of op locatie bij de klant draaien. Ook een combinatie van beiden is mogelijk. Klanten betalen via een pay per use-model of per staffel. Storgrid kan worden ingezet binnen de firewall. De oplossing kan data repliceren van een private cloud of data direct vanuit de cloud aan mobiele gebruikers beschikbaar stellen.
“Met Storgrid leveren we een zeer innovatief filemanagement platform dat zakelijke gebruikers moeiteloos toegang verschaft tot de bedrijfsdata, vanaf elke locatie met alle apparaten. De bestanden zijn beschikbaar 'anywhere, any time, from any device!',” zegt Michael Bachman, commercial director ION-IP. Het voordeel van Storgrid boven Dropbox-achtige toepassingen is dat de gebruiker totale controle houdt over de bestanden en geen informatie buiten de deur hoeft te plaatsen. zelf de mate van versleuteling en beveiliging kan kiezen. “Storgrid is op dit moment de beste oplossing voor zakelijke gebruikers en bedrijven die flexibiliteit eisen zonder compromissen te sluiten op de beveiliging.”