Beveiliging komt uitgebreid aan bod tijdens Zorg & ICT 2014

VNU Exhibitions organiseert op dinsdag 25 tot en met donderdag 27 maart 2014 de vakbeurs Zorg & ICT. De beurs is gericht op ICT-toepassingen en diensten in de zorgsector, waarbij beveiliging een belangrijke rol speelt.

Allerlei kanten van ICT-toepassingen en diensten voor de zorgsector komen tijdens de vakbeurs aan bod. Op de beurs zijn noviteiten en innovaties te vinden op het gebied van advies, detachering, beveiliging, hardware, infrastructuur, webdiensten, opleiding en training, zorg specifieke software, generieke software, outsourcing, telecommunicatie en domotica.

zorgenict

EPD & ECD De beurs besteedt onder andere uitgebreid aandacht aan het elektronisch patientendossier (EPD) en elektronische clientendossier (ECD). Ook de impact van Big Data op ICT-toepassingen en diensten voor de zorgsector komt aan bod.

Het inhoudelijk programma wordt mede vormgegeven door Artsennet, de Nederlandse Vereniging voor e-Health (NVEH), de Nederlandse Pati├źnten Consumenten Federatie (NPCF), Nictiz, Vilans, Stichting Digitalezorg.nl, Games for Health, de Vereniging van zorgaanbieders voor zorgcommunicatie (vZVZ) en Stichting Smart Homes.

www.zorg-en-ict.nl

www.vnuexhibitions.com