Cyber Alpha Security lanceert HawkEye Threat Management Platform in Benelux

Cyber Alpha Security lanceert het HawkEye Threat Management Platform in de Benelux. Het platform monitort 24/7 proatief websites, servers, netwerken en applicaties op verdacht verkeer. Cyber Alpha Security helpen gebruikers hiermee cyberbedreigingen in een vroeg stadium op te sporen.
Cyber Alpha Security lanceert HawkEye Threat Management Platform in Benelux
Het platform detecteert bedreigingen, zoekt naar correlaties en scant systemen op malware. Deze combinatie maakt het mogelijk het dataverkeer van een bedrijf in korte tijd te scannen op eventuele bedreigingen. Het platform wordt in Azië al langer gebruikt door banken, multinationals, telecombedrijven en datacenters om zichzelf te beschermen tegen cyberaanvallen.
"Bedrijven, overheden en organisaties hebben behoefte aan steeds complexere en intelligentere oplossingen. Deze oplossing beschermen hen tegen het groeiende aantal cyberaanvallen op websites, netwerken en applicaties. Cijfers van de Nederlandse nationale recherche wijzen uit dat de hoeveelheid cybercrime in Nederland met maar liefst 100 procent per jaar toeneemt. HawkEye ontwikkelt en verbetert zijn technologie continu om bedrijven actief te beschermen tegen agressieve cybercriminelen. De combinatie van meerdere geavanceerde technologieën maakt HawkEye ten opzichte van concurrerende oplossingen uniek. Deze technologieën zijn op slimme wijze gecombineerd, waardoor het systeem aanvallen nauwkeurig kan opsporen en op zowel proactieve, effectieve als efficiënte manier kan blokkeren", legt CEO van Cyber Alpha Security Finn McClain uit.