Waar moet je op letten bij het kiezen van een DDoS mitigatie oplossing

Wie het slachtoffer is van een DDoS-aanval kan een bedrijf indienen wat het bedrijf kan afschermen van de aanval. Waar moet je echter op letten bij het selecteren van een leverancier van dergelijke 'webstabilisatieoplossingen' of DDoS mitigatie oplossing?
Een infographic van Prolexic helpt bedrijven een geïnformeerde beslissing te nemen en voor de juiste leverancier te kiezen. Het bedrijf gaat in op allerlei aspecten die een belangrijke rol spelen bij de prestaties van de oplossing. Zo adviseert Prolexic goed te kijken naar de capaciteit die de leverancier beschikbaar heeft om een DDoS-aanval af te slaan. Is het bedrijf bijvoorbeeld ook nog in staat tegen een dergelijke aanval te beschermen als meerdere van zijn klanten gelijktijdig worden aangevallen?
Webstabilisatieoplossingen worden door allerlei partijen geleverd. Sommige bedrijven leveren de oplossing als add-on voor andere oplossingen, terwijl gespecialiseerde webstabilisatieoplossingen leveren. Prolexic adviseert bedrijven die voor hun dagelijkse bedrijfsvoering afhankelijk zijn van online zaken doen alleen te vertrouwen op gespecialiseerde oplossingen. Bedrijven doen er daarnaast verstandig aan vooraf in de Service Level Agreement op te zoeken hoe lang een leverancier nodig heeft om een klant weer online te krijgen.
Alle tips zijn te vinden in de onderstaande infographic.
Waar moet je op letten bij het kiezen van een DDoS mitigatie oplossing