Amerikaanse vliegmaatschappij verkoopt per ongeluk tickets met een gigantische korting

De Amerikaanse vliegmaatschappij Delta Airlines heeft een pijnlijke fout gemaakt. Door een fout van een medewerker zijn een reeks tickets voor aanzienlijk te lage prijzen over de toonbank gegaan. Wie één van de goedkope tickets heeft weten bemachtigen kan deze echter gewoon gebruiken.
Amerikaanse vliegmaatschappij verkoopt per ongeluk tickets met een gigantische korting
Wie normaal gesproken een retourtje boekt tussen de Amerikaanse steden Cincinnati en Minneapolis of Cincinnati en Salt Lake City is ongeveer 400 dollar kwijt. Door een fout gingen de tickets voor fors lagere prijzen over de toonbank. Een routerticket tussen Cincinatti en Minneapolis werd aangeboden voor 25,05 dollar, terwijl klanten slechts 48,41 dollar kwijt waren voor een retourtje tussen Cincinnati en Salt Lake City.
De fout is veroorzaakt doordat Delta Airlines de tickets 10 tot 20 euro goedkoper wilde maken. Hierbij heeft een medewerker een fout gemaakt, waardoor de tickets met een enorme korting werden aangeboden. Het probleem is inmiddels opgelost en alle tickets worden weer aangeboden voor de juiste prijs. Trebor Banstetter, een woordvoerder van Delta Airlines, laat aan The Associated Press weten dat de tickets die te goedkoop zijn verkocht gewoon geldig zijn. Wie een extreem goedkope ticket heeft weten te boeken heeft dus geluk.