FenceWorks

FenceWorks was! een uitgeverij van gespecialiseerde vaktijdschriften en websites voor de sectoren IT en industrie. Ze waren gespecialiseerd in het ontwikkelen, maken én overnemen en revitaliseren van bladen, websites, e-mailproducten en andere uitgeef- en communicatieprojecten. De doelstelling van Fenceworks hierbij was het bij elkaar brengen van aanbieders en afnemers in niche-markten.

FenceWorks was eigenaar van onder andere AppWorks, CloudWorks, DatacenterWorks, Technalia en Vision & Robotics. FenceWorks is een zusterbedrijf van pr- en communicatieadviesbureau Co-Workx.

Helaas is het bedrijf Fenceworks inmiddels failliet en hierdoor hebben diverse toeleveranciers geen betaling ontvangen voor geleverde diensten. Jos Raaphorst (voormalig directeur en uitgever bij FenceWorks) en Robbert Hoeffnagel (vormalig eigenaar en directeur van Fenceworks) hebben per Per 15 mei 2018 de bladen / platformen van Fenceworks verkocht aan Rik Stuivenberg (directeur Vakbladen.com). Echter van deze opbrengsten hebben de leveranciers van Fenceworks geen betalingen gezien.

Jos Raaphorst is op dit moment, ondanks het faillissement en overname, Account Manager bij DatacenterWorks, CloudWorks en Infosecurity Magazine (onder de vlag van Archer Media). Robbert Hoeffnagel is op dit moment onder andere werkzaam bij Co-Workx en werkt, eveneens ondanks het faillissement en overname, periodiek ook nog voor DatacenterWorks (inmiddels onderdeel van Vakbladen.com).